fbpx
Kontakt

Kontakt

HID iCLASS Kartice smart kartica

HID iCLASS KARTICE

HID iCLASS KARTICE – Tehnologija iCLASS® pametne kartice bila je specijalno dizajnirana kako bi kontrola pristupa bila moćnija, raznovrsnija i sigurnija. iCLASS 13,56 MHz tehnologija beskontaktne pametne kartice za čitanje / pisanje pružaju raznovrsnu interoperabilnost u aplikacijama. To su kontrola pristupa, sigurnost prijavljivanja na mrežu, bezgotovinsko plaćanje, vreme i prisustvo, upravljanje događajima i biometrijska identifikacija. Tehnologija iCLASS pametne kartice osigurava visoku sigurnost uz međusobnu autentičnost između pametne kartice i čitača, šifrovanog prenosa podataka i 64-bitnih raznovrsnih ključeva za čitanje / pisanje mogućnosti beskontaktne pametne kartice. Sigurno odvojeni fajlovi omogućavaju više aplikacija i podržavaju budući rast. iCLASS pametna kartica zadovoljava ISO standard za veličinu i debljinu kartice za upotrebu sa štampačima za direktni prenos slike i termičkih transfera. Ima površinu grafičkog kvaliteta optimizirana za štampanje foto-ID-a. Dostupna je u standardnoj PVC konstrukciji ili kompozitnoj poliester / PVC konstrukciji za zahtevniju upotrebu sa visokim rizikom od habanja. iCLASS pametna kartica se može proizvoditi sa vizuelnim sigurnosnim i anti-falsifikacionim funkcijama. To su hologrami, ultra-ljubičaste fluorescentne boje, mikro-štampe ili prilagođeni logo za brzo i lako prepoznavanje originala.

HID iCLASS Kartice smart kartica

HID iCLASS KARTICE

HID iCLASS KARTICE – Tehnologija iCLASS® pametne kartice bila je specijalno dizajnirana kako bi kontrola pristupa bila moćnija, raznovrsnija i sigurnija. iCLASS 13,56 MHz tehnologija beskontaktne

smart kartice

za čitanje / pisanje pružaju raznovrsnu interoperabilnost u aplikacijama. To su kontrola pristupa, sigurnost prijavljivanja na mrežu, bezgotovinsko plaćanje, vreme i prisustvo, upravljanje događajima i biometrijska identifikacija. Tehnologija iCLASS smart kartice osigurava visoku sigurnost uz međusobnu autentičnost između smart kartice i čitača, šifrovanog prenosa podataka i 64-bitnih raznovrsnih ključeva za čitanje / pisanje mogućnosti beskontaktne smart kartice. Sigurno odvojeni fajlovi omogućavaju više aplikacija i podržavaju budući rast. iCLASS pametna kartica zadovoljava ISO standard za veličinu i debljinu kartice za upotrebu sa štampačima za direktni prenos slike i termičkih transfera. Ima površinu grafičkog kvaliteta optimizirana za štampanje foto-ID-a. Dostupna je u standardnoj PVC konstrukciji ili kompozitnoj poliester / PVC konstrukciji za zahtevniju upotrebu sa visokim rizikom od habanja. iCLASS pametna kartica se može proizvoditi sa vizuelnim sigurnosnim i anti-falsifikacionim funkcijama. To su hologrami, ultra-ljubičaste fluorescentne boje, mikro-štampe ili prilagođeni logo za brzo i lako prepoznavanje originala.

Pro Elite Card