fbpx
Kontakt

Kontakt

Loyalty gift programi
Loyalty gift programi

LOYALTY GIFT PROGRAMI

Loyalty Gift programi - Moj Kupac

LOYALTY GIFT PROGRAM „MOJ KUPAC

Briga o korisnicima predstavlja jedan od ključnih stubova uspešnog poslovanja. To se postiže kroz motivisanje kupaca da se dugoročno opredeljuju za Vaše proizvode i usluge.

Loyalty Gift Programi su bazirani na kartičnoj identifikaciji kupaca predstavlja efikasan alat za uvećanje baze kupaca. To je osnovni preduslov za stabilnost i rast prodaje.

Iz ovih razloga, kompanija Pro Elite Card je razvila sopstveni loyalty program Moj Kupac.

Loyalty Gift programi - Moj Kupac

LOYALTY PROGRAM „MOJ KUPAC“ GIFT APLIKACIJA

Pro Elite Card Loyality program „Moj Kupac je online loyalty/gift aplikacija koja na jednostavan način vodi računa o svakom vašem kupcu i njegovim potrošačkim navikama. Bazirana je na upotrebi personalizovanih loyality/gift kartica koje se distribuiraju kupcima. One služe za brzu i pouzdanu identifikaciju kupca pri svakoj kupovini.

Na prodajnim mestima se postavljaju čitači loyality kartica koji se integrišu sa bilo kojim uređajem sa pristupom internetu(desktop računar, laptop računar, tablet ili smartphone urađaj). Prilikom svake kupovine, kartica člana loyality kluba se očitava i ta informacija se prosleđuje u implementirani loyality softver.

Loyalty Gift programi - Moj Kupac

VEĆ IMATE LOYALTY SOFTVER?

Tehnologija identifikacije putem kartica i čitača može biti implementirana u bilo koji postojeći loyality softver, ukoliko dolazi kao modul postojećeg informacionog sistema.

Pro Elite Card