fbpx
Kontakt

Kontakt

ID Kartice Prateća Oprema
ID Kartice Prateća Oprema

ID KARTICE PRATECA OPREMA

ID Trakice

TRAKE ZA ID KRTICE

ID Kartice prateca oprema u svom asortinamu sadrži i trake za ID Kartice ili vezice koje se koriste za nošenje ID kartica oko vrata. Ne opterećuju korisnika, a savršene su za poseban vid reklame Vaše firme. Obično imaju završetak u obliku metalnog karabinjera, a mogu se završavati i sa štipaljkom ili nekom drugom zakačkom. Vrlo su praktične i upadljivog izgleda. Mogu biti od ripsa /rebraste/ ili satenske /glatke/, i štampane u svim bojama koje se prilagođavaju logotipu Vaše firme.

Yo-Yo Privesci

YO-YO PRIVESCI

ID Kartice prateca oprema u svom asortinamu sadrži i Yo-Yo priveske koji su izuzetno primamljivog i upadljivog izgleda, praktični i posebno pogodni za kartice sa integrisanim čipom. Klasičan yo-yo privezak se može zakačiti za džep ili gajku pantalona, a vrpca sa štipaljkom na kraju, lako se kači za karticu, koja se jednostavno izvlači i primiče aparatu za očitavanje kartica.

PVC Holderi

PVC HOLDERI – DRZAC ZA ID KARTICE

ID Kartice prateca oprema u svom asortinamu sadrži i PVC Holdere (drzac za ID kartice) mogu biti izrađeni od meke ili tvrde plastike koji prekrivaju celu površinu kartice ili samo zadnju. U ponudi imamo holdere od providne meke i tvrde plastike izuzetnog kvaliteta, otporne na mehanička oštećenja i jednostavne za korišćenje.

Pro Elite Card