fbpx
Kontakt

Kontakt

EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Pro Elite Card je ovlašćeni distributer i implementator vodećih rešenja za evidenciju radnog vremena. U kombinaciji sa HID tehnologijama identifikacije predstavlja najnaprednije rešenje za fleksibilnu evidenciju radnog vremena zaposlenih. Ono će u potpunosti odgovoriti i najkompleksnijim zahtevima.

Evidencija radnog vremena

je vrlo jednostava i laka uz pomoć naših proizvoda. U mogućnosti smo da ponudimo kompletna rešenja namenjena kontroli pristupa i evidenciji radnog vremena.

Fleksibilna i skalabilna identifikaciona infrastruktura osnova je robusne i sigurne platforme. Zahvaljujući širokim mogućnostima definisanja različitih satnica i pravila, omogućava precizan obračun radnog vremena i pripremu podataka. Kasnije je moguće preneti u razne programe za obračun zarada ili HR sisteme. Sistem objedinjuje različite platforme, uređaje i tehnološka rešenja u efikasno rešenje namenjeno kontroli pristupa i evidenciji radnog vremena.

Sve ključne komponente sistema smo sami razvili. Time smo obezbedili potpunu iskorišćenost hardvera i softvera i visok nivo fleksibilnosti pri integraciji različitih komponenti drugih proizvođača. Neki od njih su: čitača kartica, biometrijskih uređaja i komunikacionih interfejsa.

Pro Elite Card